top of page

Öğretmenlerimizin Dikkatine



Sayın Öğretmenlerimiz,


360 Hızlı Okuma ile MEB arasında gerçekleştirdiğimiz protokol çerçevesinde sizlere 21 günlük hızlı okuma kursu tanımlanmıştır. Bu kurs online, yüz yüze ve sürekli katılacağınız bir kurs değildir, her gün istediğiniz saatte giriş yaparak kursumuzu tamamlayabileceksiniz. Sizlere göndermiş olduğumuz mail ve şifrelerimizle sitemizden giriş yapabilirsiniz. Sistemi kullanmadan aşağıdaki uyarıları lütfen okuyalım.

360° Hızlı Okuma, okumayı 360 derecelik bakış açısıyla ele alır ve her yönüyle okuma becerinizin gelişimini destekler.


Eğitimlere başlamadan önce küçük uyarılar yapmak isteriz.


1- Çalışmalarımız internet üzerinden yapay zeka destekli bir çalışma. Bulunduğunuz seviyeye göre sistem size özel bir çalışma ayarlıyor.

2- Yazılım Google Chrome üzerinden çalışır. Bunun altını özellikle çizelim. Chrome dışındaki uygulamalarda sistem hatası verir.

2- Eğitimlerimizi tablet, laptop veya bilgisayar ekranından yapmalısınız. Kesinlikle cep telefonundan uygulama yapmayın. Sistemimiz cep telefonlarına yönelik değil bilgisayar veya laptop ekranlarına yöneliktir.

3- Eğitim saatlerinizi dinç ve dinlenmiş zamanlarınızda yapın. Yorgun olduğunuz zaman dilimlerini tercih etmeyin. Özellikle gözlerinizin sağlığı önemli.

4- Gözlüğünüz varsa eğitim sırasında mutlaka kullanın. Daha iyi sonuçlar alırsınız. Özellikle gözünüzde lens varsa çıkarmanızı istiyoruz.

5- Bakanlığımıza geri bildirim, eğitimler bölümünde sizin için atanan 21 günlük kursu yapıp yapmadığınıza göre verilecek. 21 günlük eğitimi mutlaka yapmalısınız.

6- Sistem sizlere 27 günlük bir süre boyunca açık kalacaktır. Bazı günler giremeyeceğinizi düşünerek fazla süre verilmiş durumda. Bu süre içerisinde eğitimleri tamamlayabilirsiniz.

7- Günlük çalışmalarınız her günün gecesinde yani 24.00 dan sonra aktif olur. Öncesinde sonraki günün eğitimine geçiş yapamazsınız.


Teşekkür ediyorum şimdiden başarılar dilerim.

bottom of page