top of page

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL: EĞİTMEN EĞİTİMLERİNDE %30 İNDİRİM!




Değerli öğretmenlerimiz ve eğitim camiasının fedakar üyeleri,


360° Hızlı Okuma ailesi olarak, Öğretmenler Günü'nüzü en içten dileklerimizle kutlar, eğitim yolculuğunuzda başarılarınızın devamını dileriz. Bilginin ve öğrenmenin kıymetini en iyi bilen siz değerli öğretmenlerimize minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolu olarak, bu özel günde size özel bir hediye hazırladık.


Yılda bir kez gelen bu eşsiz fırsatla, hızlı okuma eğitmeni olma yolculuğunda sizlere %30 indirim sunuyoruz! Öğrencilerinize kattığınız değer kadar, kendi gelişiminize de yatırım yapmanın önemini biliyoruz. İşte bu yüzden, hızlı okuma uzmanlığını Türkiye Şampiyonu Cahit Şimşek'ten öğrenme fırsatını sizlere sunuyoruz.


Bu indirimle, alanınızda daha da uzmanlaşacak, okuma hızınızı arttırarak bilgiyi daha hızlı öğrenmenin kapılarını aralayacaksınız. Sınırlı süre için geçerli olan bu kampanyamız 12 Aralık'a kadar devam edecek. Dolayısıyla, hızlı okuma teknikleriyle donanmak ve eğitim metodlarınızı yenilikçi bir boyuta taşımak için daha fazla beklemeyin!


Bu özel gününüzde, 360° Hızlı Okuma'nın sunduğu benzersiz avantajlardan yararlanmak için bize ulaşın. Hem kendinizi hem de öğrencilerinizi geleceğe hazırlayın. Eğitim dünyasına katkılarınız için teşekkür eder, öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlarız.


Öğretmenlerimize özel %30 indirim fırsatından yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilir veya kurslarımız sayfasından kurs seçeneklerimize göz atabilirsiniz.


Eğitmen eğitimlerimize avantajlı fiyat seçenekleriyle başvurmak için aşağıdaki butona hemen tıklayarak başvurun!



Unutmayın, bilgiyle aydınlanan yollar daha parlak bir geleceğe açılır.


Sağlıkla ve sevgiyle kalın,

360° Hızlı Okuma Ekibi

bottom of page