top of page

İstanbul Havalimanı (İGA) Çalışanlarına Özel Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi Gerçekleştirdik

360° Hızlı Okuma, İstanbul Havalimanı (İGA) Çalışanlarına Özel Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi Gerçekleştirdi



İGA çalışanlarının iş verimliliğini artırmak ve hızlı okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen eğitimde, katılımcılar hızlı okuma teknikleri ve etkili öğrenme yöntemleri konusunda bilgi ve deneyim kazandılar.


360° Hızlı Okuma ekibi olarak, İstanbul Havalimanı (İGA) Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü çalışanlarına özel, anlayarak hızlı okuma eğitimi düzenledik. Bu özel eğitim, İGA çalışanlarının iş verimliliğini artırmak ve günlük yaşamlarında hızlı ve anlayarak okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla gerçekleştirildi.


Eğitim sürecinde, katılımcılara hızlı okuma teknikleri ve etkili öğrenme yöntemleri konularında bilgi ve deneyim sunuldu. Ayrıca, katılımcılar aktif bir şekilde derslerde yer alarak, yeni yeteneklerini uygulamalı olarak deneyimlediler.


İstanbul Havalimanı (İGA) ailesi ile birlikte keyifli ve verimli bir süreç geçirildi. İGA'ya bu güzel işbirliği için teşekkür ediyoruz.


Eğer siz de kurumunuz için özel anlayarak hızlı okuma eğitimi düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçin ve çalışanlarınızın hızlı okuma yeteneklerini keşfedin. 360° Hızlı Okuma olarak, sizinle birlikte çalışanlarınızın becerilerini geliştirmeye ve iş verimliliğini artırmaya hazırız.

bottom of page